Zalen en Horeca


                                                                                                                                                
    ONTDEK DE PRACHTIGE PANORAMISCHE ZAAL EN DE RUSTIEKE LOUNGE/BOARDROOM


infozalen@brabantsegolf.be

    
     


Zalen


De Brabantse Golf heeft 3 mooie zalen ter beschikking voor haar leden, voor zakenmensen of voor geïnteresseerde firma's: de vergaderzaal, de lounge/boardroom en de grote zaal.
Het blijft een enige en uitdagende gedachte te kunnen vergaderen in alle rust, middenin een groene omgeving, aan de rand van Brussel, op een boogscheut van de luchthaven van Zaventem: het domein Cleyn Hoff, waar golf en zaken samen hun weg vinden.

De Grote Zaal - Feestzaal
Deze prachtige architecturale ruimte met enorme glazen wanden is omgeven door groen en rust en biedt een panoramisch uitzicht op het golfterrein, het mooie park en het oude kasteel.

De Grote Zaal is uiterst geschikt voor vergaderingen en seminaries voor grotere groepen, ook voor trainingen en workshops, productpresentaties, recepties, diners en personeelsfeesten.
Op de tien meter brede projectiewand kunnen makkelijk twee beelden naast elkaar getoond worden. Verder is deze Grote Zaal uitgerust met projectoren, een geluidsinstallatie, flipcharts en draadloos internet. Lees meer ...

De Lounge
Nationale en internationale zakelijke bijeenkomsten, directievergaderingen of andere vormen van topoverleg kunnen in deze unieke, inspirerende ruimte in alle discretie worden georganiseerd.

De exclusieve Lounge heeft een aparte toegang en bevindt zich op de eerste verdieping in de rechtervleugel van het kasteel onder de eeuwenoude balken van het hoge zadeldak.
Het geheel is uitgerust met designmeubilair van Vitra en bestaat uit twee delen: een ont- vangstruimte met zithoek en bar en een boardroom met een prachtige Medamorph-conferentietafel voor 18 personen.
De Lounge beschikt over draadloos internet, een projector, een projectiewand, flip-overs en muur Post-its. Lees meer ...

De Vergaderzaal
Op de eerste verdieping, boven het clubhuis, in de linkervleugel van het kasteel bevindt zich een kleine vergaderzaal, die uitermate geschikt is voor seminaries, trainingen en workshops.

Anderzijds kunnen verschillende opstellingen van tafels en stoelen naar wens worden uitgevoerd. Deze ruimte is voorzien van een interactive e-boardscherm en -projector, flip-overs en draadloos internet. Lees meer ...

Combinaties met golfinitiatie, golflessen of zelfs een golftornooi liggen voor de hand.
Het management van de Brabantse Golf geeft u graag alle nodige inlichtingen over mogelijk  incentives:
greta@brabantsegolf.be


Voor cateringreservatie: infozalen@brabantsegolf.be


Horeca


Zowel de leden van de Brabantse Golf als niet-leden, bezoekers of wandelaars mogen in de brasserie en op de terassen van het clubhuis van de Brabantse Golf in Melsbroek genieten van heerlijk drankje of een lekkere maaltijd.

De bar met acht bieren van het vat verwelkomt iedere levensgenieter en de jonge keukenchefs en brasseriepersoneel serveren graag dagverse producten voor een aangenaam budget.

Voor de volledige actuele menukaart zomer 2017, klik hier.

Gedurende de hele week en in het weekend is er bovendien een ruime keuze van diverse gerechten op de brasseriekaart. De echte culinaire liefhebber kan altijd "à la carte" genieten in het restaurant van het clubhuis.
Van dinsdag tot vrijdag kan u genieten van een dagmenu (soep, dagschotel en koffie) aan
€ 18 of een dagschotel aan € 14.
Wil u graag weten welke deze dagmenu/dagschotel is?

                             www.facebook.com/Ilysevents


                                                                                                                                                       
  OPENINGSUREN HORECA
 
                     
               van 16/04 tot 28/10         
  van 29/10 tot 15/04
 
             
  CLUBHUIS   van 10:00 tot 24:00   van 10:00 tot 18:00  
             
  KEUKEN   van 12:00 tot 22:00   van 12:00 tot 15:00  
             
      MAANDAG GESLOTEN   MAANDAG GESLOTEN  
       met uitzondering van feestdagen    met uitzondering van feestdagen  


Voor reservaties van zalen en catering: + 32 (0)2-751 95 56
e-mail: infozalen@brabantsegolf.beSeminaries

PARTNERSContact

Brabantse Golf
Steenwagenstraat 11
1820 Melsbroek

T: 02 751 82 05
F: 02 751 84 25
secretariaat@brabantsegolf.be